Dodaj stranicu u favorites Kontaktirajte nas Site map
 
Datum: 15.5.2021.
 Glavni izbornik

 Pajdo d.o.o. informacije
Adresa:
Vukovarska 24a, Bjelovar
Direktor: Ratko Radičević
Tel: 043/273-273
E-mail: ratko@pajdo.hr
Računovodstvo:
Tel: 043/273-272, fax: 043/273-274
Radno vrijeme. 07-15
Trgovina i vulk. radnja:
Tel: 043/273-270
E-mail: prodaja@pajdo.hr
radno vrijeme: svaki dan 07-22
nedjeljom po dogovoru
Caffe bar: 043/273-271
Radno vrijeme: svaki dan 07-23
Petkom 07-24, Subotom 07-01
Autopraona:
radno vrijeme: svaki dan 07-22
Nedjeljom 07-15
Distribucija auto guma
Auto gume
Kao najjači američki proizvođač auto guma, Goodyear nudi široku paletu auto guma za raznu primjenu i uvjete. Sve se gume odlikuju izuzetno dobrim osobinama u svim uvjetima vožnje. Iz bogate Goodyear-ove ponude nudimo gume za osobna vozila, poluteretna i teretna vozila, damper gume i poljoprivredne gume.

Auto gume
Jedan od najpoznatijih svjetskih proizvodaca vec više od 100 godina stoji na usluzi svojim kupcima i njihovom transportu. Iz bogate Michelinove ponude nudi gume za osobna vozila, poluteretna i teretna vozila i damper gume.

Auto gume
Kompanija BRIDGESTONE, jedan je od najvećih svjetskih proizvođača pneumatika. Centrala kompanije za cijeli svijet nalazi se u Japanu, a za europsko tržište u Brusselsu.

Auto gume
Američki proizvođač guma Firestone sredinom devedesetih godine udružio se s japanskim proizvođačem guma Bridgestone te danas predstavljaju jednog od tri najvećih proizvođača guma na svijetu. U našoj ponudi možete pronaći cjelokupni program guma Firestonea.

Auto gume
Njemački proizvođač gume DUNLOP u vlasništvu američkog Goodyear-a tek je od nedavno u našoj ponudi. Teretne gume Dunlop pokazale su se kao idealan izbor ukoliko tražite idealan omjer cijene i kvalitete.

Auto gume
U Savi Tires uspješno su udruženi 80-godišnja bogata gumarska tradicija i novi, svjež kapital strateškog partnera Good Year-a koji je od 1997. godine ušao u vlasničku strukturu tvrtke Sava Tires te je danas 100%-ni vlasnik. Uspješna poslovna suradnja Gumiimpexa i Save već 25 godina omogućava našim kupcima izbor guma koji će najbolje zadovoljiti omjer kvalitete i cijene.

Auto gume
Američki proizvođač gume BFGoodrich tek se nedavno pojavio na hrvatskom tržištu. Od sredine devedesetih godina u vlasništvu je Michelina što mu je omogućilo značajan razvoj i prodor na dotad neosvojena tržišta. Dobrim poznavateljima moto sporta, BFGoodrich je poznat iz legendarne utrke Pariz-Dakar gdje je godinama najbolja i najzahvalnija guma na terenskim vozilima.

Auto gume
Gume poljskog proizvođača Kormoran relativno su nova marka na europskom tržištu. Nakon što je Michelin ušao u vlasničku strukturu 1995. godine pokrenut je strateški investicijski program s ciljem da Kormoran postane kvalitetna i priznata marka guma na europskom tržistu. Od travnja 2000. godine kad je razvijena marka guma Kormoran prodano je više od 1.000.000 komada širom Europe.

Auto gume
Češki proizvođač gume BARUM već je dugi niz godina na hrvatskom tržištu a najpoznatiji je po svojim vrlo kvalitetnim gumama za poljoprivredna vozila.

Auto gume
Češki proizvođač guma MITAS jedan je od najvećih europskih proizvođača gume u segmentu traktorskih guma te guma za građevinske strojeve i viljuškare. Velik izbor profila i dimenzija zadovoljiti će i najzahtjevnije uvjete rada.
 
Pajdo d.o.o. // Vinkovačka 11  43000 Bjelovar // E-mail: info@pajdo.hr
Naslovna stranica  |   Vodič za gume  |   Auto gume  |   Savjeti za održavanje guma  |   O nama  |   Kontakt